A- A A+

Graag een woordje uitleg

Amarushaya - ZonhovenIk ben deze therapieën gaan studeren na mijn genezingsproces van borstkanker, dikke darm-problemen en een ernstig auto-ongeval. Het was mijn zoektocht om datgene te vinden wat mij het beste kon ondersteunen en om mezelf te overtuigen van een zinvol genezingsproces. Die zoektocht bracht mij in contact met de waardevolle spiertest-techniek.

De bewustwording van het belang van emotionele energieën in mijn lichaam en geest zorgde voor genezing. Niet alleen lichamelijk, maar ook hielp het mij met de emotionele verwerking van de borstkanker. Dit was mijn eerste kennismaking en de aanzet tot mijn studie Kinesiologie.

Als schoonheidstherapeute, een job die ik voordien uitoefende, voelde ik mij ook steeds beperkt in mijn mogelijkheden om de mensen zich goed te laten voelen in hun vel. Kinesiologie werkt met de hersenen, emoties en het lichaam, om de kwaliteit van ons leven te verbeteren en balans te brengen in lichaam en geest. Zo kan je werken aan de schoonheid van je innerlijke, en dat straalt nadien uit naar je uiterlijk.

Neem gerust de tijd om mijn website te bekijken en ontdek dat jij je leven zelf in handen hebt, dat alles wat je denkt en zegt krijgt positief of negatief! Aan jou de keuze! Succes!

top