A- A A+

Wat is Amarushaya?

Amarushaya - Zonhoven - Amarushaya “Amarushaya” betekent “Engel van de zegeningen”. Hij is een huisengel die mij de kracht en energie geeft om mijn therapieën en behandelingen naar best vermogen uit te voeren. Hij is er altijd, ik praat met hem en vraag hem oplossingen. Hij geeft me hints en zorgt er voor dat mensen met dezelfde intenties en overtuigingen hun weg vinden naar mijn praktijk. Mensen die er voor gaan om met positieve energie te leven en te werken, en op die manier hun doel te bereiken. Voor mij betekent een engel 'energie', en in die energie leven wij.

De engelen zijn op mijn 50ste verjaardag via de post mijn huis ingevlogen. Ze kwamen van Brugge, en werden mij cadeau gedaan door een vriendin, die er tijdens mijn borstkanker-periode voor zorgde dat ik mijn cursussen kon bijhouden en zo mijn diploma kon behalen.

Elsje, ik bedank je nogmaals voor het engelenpakket waar ik nog steeds iedere dag zoveel mooie ervaringen mee heb.

Het Engelen pakket waar ik het over heb is het boek “Engelen” van Kimberly Marooney (ISBN 90-5764-343-X) Haal ze in huis, kies elke dag een kaart, lees de teksten en ervaar de engel
in jou.

top