•  

  Triggerpoints

   

 • Touch for health​

  Pijnpunten in je lichaam opsporen en defuseren door middel van spiercorrecties en trigger points. Deze trigger point-techniek geeft je meer bewegingsvrijheid, soepelere spieren, en vermindert nek- en rugklachten.

  Deze techniek verbetert op wonderbaarlijke manier onze energiewaarde en vitaliteit. Een maandelijkse behandeling van uw klachten geeft de garantie voor een duurzaam resultaat.

  De behandeling wordt gestart na onderling overleg.

 • Neuro-lymfatische drukpuntbehandeling:

  De kennis van meridianen en neurolymfatische drukpunten geven een meerwaarde aan je massage. Het laat je op een subtiele manier kennis maken met de emotionele gemoedstoestand. Deze nieuwe aanpak van onze natuurlijke energiestroom brengt evenwicht in lichaam en geest. De gifstoffen worden losgemaakt in het lymfatischsysteem en geëlimineerd.

   

  Tijdens deze behandeling worden de neurolymfatische drukpunten manueel gestimuleerd gedurende 45 minuten. Daarna volgt de magneetveld therapie om de verzuring die vrijgekomen is tijdens de manuele drukpuntbehandeling af te voeren. Tijdens de herfst- en wintermaanden sluit ik graag af met een lichttherapie om het tekort aan licht te compenseren.

 • duurtijd behandeling: 1u 45minuten

  Klik op onderstaande knop en
  vul het contactformulier in voor meer informatie.